Enthousiast? Wil je net als de vele andere studenten en scholieren uit Nijmegen leren zweefvliegen? Word lid van Stabilo! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Lidmaatschap
Bij je lidmaatschap zit de geheel verzorgde vliegopleiding, begeleiding door ervaren instructeurs, gebruik van al het materiaal, zoveel vliegen als je wilt, en natuurlijk een super gezellig verenigingsleven. Stabilo werkt zeer nauw samen met de Nijmeegse Aeroclub (NijAC), welke de pachter en eigenaar is van het vliegveld, de vliegtuigen en gebouwen. Om zweefvliegen betaalbaar te houden moet je voor elke start die je in de zomer maakt een uurtje in de winter helpen met het onderhoud van de vliegtuigen, tractoren, lier, veld en gebouwen. Door dit zelf te doen hoeven we niemand in te huren. Dit gaat tot een maximum van 40 uur. Het maken van winteruren is altijd gezellig en bovendien ook leerzaam.

Kijk hier voor de Kosten.

Voor wie?

Al vanaf 14 jaar kun je gaan zweefvliegen, je mag dan nog geen brommer rijden maar al wel in je eentje een vliegtuig besturen. Als je ouder bent dan 30 kun je geen lid meer zijn van stabilo, maar je kunt nog wel gewoon doorvliegen en lid blijven van de Nijmeegse Aeroclub.

Verder moet je zwaarder zijn dan 50 kg en lichter dan 110 kg. Dit in verband met het zwaartepunt van het vliegtuig.

Chronische ziektes of medicatie hoeven niet per se een belemmering voor het vliegen te zijn, neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.